NB: Det er desværre ikke muligt at få et energitjek af andelsboligforeningen på nuværende tidspunkt.

Nu kan alle boligforeninger i København få et gratis energitjek. Det er det rådgivende ingeniørfirma Focus2, der er gået sammen med Energihjem.dk om at tilbyde boligforeningerne en grundig gennemgang af deres bygning. Udfyld formularen og bliv kontaktet vedr. gratis energitjek.

Der er også mulighed for at ansøge om energitilskud, hvis man i forbindelse med sit energitjek vil energirenovere efterfølgende.

Ansøg om tilskud til energirenovering


Sådan foregår det

Hvis en boligforening bestiller et gratis energitjek, så kommer Focus2 ud til foreningens adresse og gennemgår en række vitale dele af bygningen. Blandt andet vil Focus2 gennemgå:

  1. Loftet
  2. Vinduerne og resten af klimaskærmen
  3. Kælderen
  4. Den nederste etageadskillelse
  5. Varmecentralen

Energitjek giver overblik

En gennemgang er unik for hver enkelt boligforening, men typisk vil den vare en times tid. Et par dage efter vil boligforeningen så modtage et notat om, hvilken stand bygningen er i med hensyn til varme- og energitab. Notatet vil også indeholde overslagsberegninger på, hvor og hvor meget foreningen ville kunne spare ved at foretage visse energirigtige investeringer.

Det eneste en boligforening skal gøre for at få et gratis energitjek er at udfylde formularen. Derefter vil I blive kontaktet, så der kan laves en aftale om, hvornår tjekket kan finde sted.


Få jeres energitjek

Bolig type?

AndelsboligforeningEjerforeningAlmennyttigt boligselskab

NB: Det er desværre ikke muligt at få et energitjek af andelsboligforeningen på nuværende tidspunkt.

Luk