Du har netop fundet DIN nye klimahjemmeside. Her på Energihjem.dk kan du nemlig følge med i alt, hvad der rører sig på området omkring klima og energi.

I vores nyhedsmaskine i højre side af skærmen kan du hver eneste time døgnet rundt finde de mest friske og mest aktuelle klimanyheder fra de danske medier. Det sørger vores avancerede søgemaskine for.

Derudover kan du rundt omkring på siden finde mange nyttige oplysninger omkring klima og energi, og du vil kunne finde en række gode tips til, hvordan du kan agere mere miljøvenligt i din hverdag. Uden de store ændringer.

Gratis hjælp
Desuden kan vi hjælpe dig, hvis du virkelig har tænkt dig at gøre en forskel. Hvis du eller din boligforening for eksempel har overvejet at få sat solceller på taget, udskifte jeres vinduer til energivinduer eller har andre energi- og klimarenoveringer i tankerne, så kan vi hjælpe jer på vej mod de billigste tilbud.

Vi har nemlig via ti år på byggemarkedet et stort netværk af håndværkere og entreprenører med stor viden om klima og energi, og de står klar til at give et tilbud på netop din opgave. Så har du en eller anden form for energirenovering i tankerne, så klik på den blå knap i højre side af skærmen.

Tak fordi du klikkede dig herind, og husk, at det er her på Energihjem.dk du lettest kan holde dig opdateret på nyt om klima og energi.

Velkommen til..

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Luk