Der er flere forskellige muligheder, når du skal vælge isoleringsprodukt til din bolig. En af mulighederne er træfiberisolering.

Når man vælger at benytte sig af træfiberisolering, så vælger man et produkt, der ikke indeholder skadelige kemiske stoffer eller skarpe fibre, hvilket ofte er det, der fremkalder kløe, svien og andre irritationer. Af samme årsag er træfiberisolering også et fordelagtigt produkt at arbejde med for installatørerne. Træfiberisolering kan både bruges til isolering af nye huse, men er også et meget brugt produkt, når der skal efterisoleres i eksisterende bygninger. Få 3 uforpligtende tilbud på isolering.

Dækker alle huller

Træfiberisolering kan fås i både måtter og i en tilstand, hvor det blæses ind i konstruktionerne. Det smarte ved at bruge metoden med indblæsning er, at isoleringsmaterialet fordeler sig rundt om vandrør, bjælker og hvad der ellers er af uregelmæssigheder i konstruktionerne. Dermed lægger isoleringsmaterialet sig tæt ind omkring alle installationer, så der undgås kuldebroer og der lettere kan holdes på varmen.

Træfiberisolering på loft
Træfiberisolering på et loft

Rent praktisk er der også andre fordele ved træfiberisolering. Produktet kan nemlig med tiden blive nedbrudt ganske naturligt, så det på den måde er et miljørigtigt produkt, der stammer fra og bliver nedbrudt i naturen.

Desuden er træfiberisolering et brandhæmmende produkt, der ikke umiddelbart lader sig påvirke at opvarmning. Ved voldsom opvarmning vil træfiberproduktet dog forkulle, men kun hvis den høje temperatur er vedvarende.

Fordele med træfiberisolering

  • God isoleringsevne
  • Gode tekniske egenskaber
  • Forbedringer af indeklima
  • Ingen kløgene

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Luk