Vinduer

En af de lettere måder at gøre sin bolig mere energivenlig på er at skifte sine vinduer. Enten få helt nye energivinduer sat i huset, eller få de såkaldte forsatsvinduer, som også er en god løsning.

Læs mere

Tag

At få skiftet sit tag på boligen ud med et smart energitag, er en løsning, der virkelig gør din bolig grønnere. Et energitag vil opfange solens varme uden du behøver have solceller på taget.

Læs mere

Isolering

Det største varmespild sker, fordi boliger er får dårligt isoleret. En termografering af din bolig kan hurtigt vise, hvor meget du kan spare ved blot at få en mere effektiv isolering af din bolig.

Læs mere

Jord- og solvarme

Der er gratis varme at hente i båden luften og jorden. Derfor kan en investering i enten solvarme eller et jordvarmeanlæg virkelig være noget, der betaler sig for en boligejer i det lange løb.

Læs mere

Varmepumper

Varmepumper opfanger den varme, der er i luften og fordeler den i din bolig. En varmepumpe larmer ikke meget, og på de glohede sommerdage kan den også køle boligen ned, så man kan holde ud at være der.

Læs mere

Solceller

Der er også måder for en boligejer at være miljøvenlig på. For eksempel kan med hjælp af nogle gode råd og lidt omtanke spare en del penge med et solcelleanlæg.

Læs mere

Naturgas

Naturgas er en miljøvenlig varmemetode. Naturgas hentes op fra undergrunden og medfører et langt lavere CO2-udslip end opvarmning med for eksempel kul og olie. Med naturgas sørger man også for færre lastbiler på vejene.

Læs mere