Går du ind for miljørigtig genbrug, så er papirisolering løsningen. Produktet består af 88 procent granuleret genbrugspapir (primært avispapir), som er testet af DTU.

Det er blevet godkendt som et brandsikkert og energirigtigt isoleringsmateriale, som også er brandhæmmende, da det faktisk ikke kan antændes. Vigtigt er det også, at isoleringen skærmer mod det sundhedsfarlige mug og skimmelsvamp. Få 3 uforpligtende tilbud på isolering med papir.

Papirisolering blæses ind

Isoleringen indblæses ind i eksempelvis hulmur, på lofter, i etageadskillelser, osv. Papirisoleringen lægger sig herefter jævnt i alle sprækker og hulrum, så isoleringen ikke efterlader utætte samlinger eller kuldebroer.

Papirisolering kan bruges, til både isolering i nybyggeri samt til efterisolering af et bestående byggeri. Det kan samtidigt benyttes til de fleste isoleringsopgaver i huset, såsom hulmursisolering, loftisolering, isolering i etageadskillelse, isolering i gulv osv.

Fordele ved papirisolering

 • Forbedrer indeklimaet
 • Sparer penge – år efter år
 • Investeringen er hurtigt tjent ind
 • Øger værdien af dit hjem
 • Hjælper miljøet

Hvilke bygninger kan isoleres med papirisolering?

Man isolerer især mange huse af ældre dato. For eksempel huse, der er bygget fra begyndelsen af 1900-tallet og frem til 1970’erne, hvor man typisk byggede husene med en hulmur, der ikke var så godt isoleret, som vi ser det i dag. Disse typer huse bliver i stigende grad efterisoleret med eksempelvis papirisolering, blandt andet fordi olien og energien er blevet dyrere at bruge.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 Kommentarer

 1. Vi har et hus med ca 138 m2 hulmur. Der er 8 cm hulmur som i dag er fyldt med leca. Vi påtænker at få fjernet lecaen og indblæst papirisolering i stedet. Hvor meget energibesparelse vil dette give (vi fyrer med gas) og kan man få tilskud udover håndværkerfradrag? Vi har fået tilbud på indblæsning incl. moms på kr. 18500,- og lecafjernelse incl.moms på kr. 15.000,-

  • Hej Steen

   Du kan søge et tilskud hos et energiselskab – det behøver ikke at være dit eget. Her er lidt at hente, når man energiforbedrer sin bolig. Det er svært at sige, hvor stor besparelsen bliver. Her vil jeg foreslå, at du forhører dig hos en fagmand eller din leverandør. Husk du kan indhente tilbud hos Energihjem.dk, hvis du skulle få brug for det.

  • Hej Steen.
   Hvis du kontakter mig direkte, skal jeg nok lave en beregning for dig på energitilskud.
   Du kan finde mine kontaktoplysninger i banneret lige til højre for dit spørgsmål.
   Jeg kan iøvrigt oplyse dig om, at prisen for ovennævnte opgave vil være 25-30 % billigere hos mig.
   Mvh.
   Henrik Drud
   Druds Papirisolering

 2. Papirisolering er en rigtig god løsning, det virker 100% godt, men man skal vælge isoleringsfirma med omhu, vi har efterfølgende fundet store fejl i indblæsningen, som ikke kommer helt ud til kanterne.

Luk