OBS: Energihjem.dk relanceres den 30. oktober 2020 i samarbejde med Danske Bank. Læs meget mere om samarbejdet og den re-designede udgave af Energihjem.dk her.

På energihjem.dk er der fokus på energi og klima, samt energiforbedrende renoveringer og byggeprojekter. Her kan du både læse artikler om nye tiltag indenfor energirenovering, du kan få tips og råd, der kan reducere din energiregning eller guides til finansiering og tilskud i forbindelse med energirenoveringer.

Få gratis tilbud på energirenoveringer

På Energihjem.dk kan vi også hjælpe dig med at få gode tilbud på byggeopgaver og energirenoveringer. Skal du have udskiftet vinduerne til en mere energirigtig model, skal din boligforening have et nyt tag eller skal du have opsat en varmepumpe, så kan du gennem Energihjem.dk indhente tre gratis tilbud på bygge- og renoveringsopgaver. For at få tilbud på en energirenovering kan du indsende din opgave.

En del af AB Gruppen

Energihjem.dk er en del af AB Gruppen AS, som også driver hjemmesiderne  Andelsportal.dk Ejerportal.dk  og  3byggetilbud.dk.

I AB Gruppen, som har eksisteret siden år 2000, sidder vi dagligt 28 medarbejdere, der alle beskæftiger os med formidling af byggeopgaver. Derudover samarbejder vi med mere en 1000 håndværkere og specialister indenfor energirenoveringer, byggeentrepriser og rådgivning. Ønsker du at blive samarbejdspartner med Energihjem.dk, så kan du indsende en ansøgning via denne side: Tilmeld virksomhed.

Kontakt os:

Har du kommentarer til indholdet på Energihjem.dk eller andre forespørgsler, så er du velkommen til at sende os en mail til [email protected].

Post:
Energihjem.dk
Kristen Bernikows Gade 6
1105 København K

Luk