Nyheder

På Energihjem.dk dækker vi løbende tiltag indenfor klima, energi, miljø, byggeri og bolig.

Vores nyheder omhandler alt fra renoveringer, der nedsætter energiforbruget, til gode tips til forbrugeren om, hvordan man i hverdagen sparer på el-, vand eller varmeregningen. Vi skriver også om nye politiske tiltag, der vedrører energirenoveringer, ligesom at vi bringer cases med inspiration til energirigtige tiltag i boligen, eller skriver om de nye løsninger, der kan blive til fremtidens energirenoveringer.

Du kan også læse om nyheder omhandler alt fra finansiering, fradrags- eller tilskudsordninger i forbindelse med energirenoveringer.

Listen med nyheder er opdelt i kronologisk rækkefølge, således at nyheder af nyere dato placeres øverst i listen.

ansøge om energitilskud

Vi har lavet en guide i ti trin til dig, der planlægger en fremtidig energirenovering og skal ansøge om energitilskud. Læs trin for trin, hvordan du ansøger, hvor du uploader dokumentation og hvilke informationer, du skal indsende for at ansøge om og få udbetalt energitilskud.

Efter massiv kritik af ordningen for tilskud til hulmursisolering forventer energispareaftalens parter at sætte en stopper for alle nye aftaler om energitilskud til hulmursisolering. Det forventes, at der vil være en 3 måneders periode, hvor det ikke er muligt at få en forhåndsgodkendelse til tilskud til hulmursisolering.

Når du er blevet forhåndsgodkendt til energitilskud er det vigtigt, at du uploader den rigtige dokumentation for at du kan få energitilskud. Læs her og bliv klogere på kravene til den dokumentation, du skal uploade for at få energitilskud.

Luk