Nyheder

På energihjem.dk dækker vi løbende tiltag indenfor klima, energi, miljø, byggeri og bolig.

Vores nyheder omhandler alt fra renoveringer, der nedsætter energiforbruget, til gode tips til forbrugeren om, hvordan man i hverdagen sparer på el-, vand eller varmeregningen. Vi skriver også om nye politiske tiltag, der vedrører energirenoveringer, ligesom at vi bringer cases med inspiration til energirigtige tiltag i boligen, eller skriver om de nye løsninger, der kan blive til fremtidens energirenoveringer.

Du kan også læse om nyheder omhandler alt fra finansiering, fradrags- eller tilskudsordninger i forbindelse med energirenoveringer.

Listen med nyheder er opdelt i kronologisk rækkefølge, således at nyheder af nyere dato placeres øverst i listen.

Efter massiv kritik af ordningen for tilskud til hulmursisolering forventer energispareaftalens parter at sætte en stopper for alle nye aftaler om energitilskud til hulmursisolering. Det forventes, at der vil være en 3 måneders periode, hvor det ikke er muligt at få en forhåndsgodkendelse til tilskud til hulmursisolering.

Når du er blevet forhåndsgodkendt til energitilskud er det vigtigt, at du uploader den rigtige dokumentation for at du kan få energitilskud. Læs her og bliv klogere på kravene til den dokumentation, du skal uploade for at få energitilskud.

Nogle drømmer om en hvid jul - hos Energihjem.dk er vi også fortalere for en grøn jul. Få her vores bedste tips til, hvordan du kan gøre din jul lidt mere bæredygtig og energibesparende.

Et bredt flertal i Folketinget har i går aftes indgået en bred aftale om afskaffelse af PSO-afgiften. Afskaffelsen af PSO-afgiften betyder en lavere el-regning for de danske el-forbrugere. Men hvor skal pengene til grøn omstilling så findes? Og hvad med støtte til energibesparelser?

Tesla har i samarbejde med solcellefirmaet SolarCity annonceret en række nye solcelledesign, der skal ligne almindelige tagsten og gøre solceller mere attraktive og smarte. Det nye design skal forene solceller, lokal energilagring og opladning af el-biler.

Luk