Isoleringsgranulat er et energivenligt produkt, som er brandhæmmende og vandafvisende. Disse egenskaber gør det anvendeligt til hulmursisolering, isolering af flade tage, skunke og lofter, idet man samtidigt brandisolerer og får et bedre indeklima.

Granulatet blæses ind

Alle ovenstående energibesparende isoleringsmaterialer kan blæses ind de fleste steder, så man undgår store renoveringsopgaver efter hulmursisoleringen, og i de fleste tilfælde kan isoleringen klares i løbet af en dag. Dermed får dit hus hurtigt en tæt og energivenlig isolering.

Isolering med granulat er en bedre løsning end traditionel isolering i måtteform, fordi måtter skal samles, tilskæres og tilpasses til bygningskonstruktionen, hvori de placeres. Det giver risiko for kuldebroer.

Når man anvender granulat lægger materialet sig i alle sprækker og revner, mens det fylder hulrum og skæve vinkler og former op. Isoleringen bliver derved en sammenhængende flade uden samlinger og uden kuldebroer. Få 3 uforpligtende tilbud på isolering med granulat.

Fordel ved granulatisolering

Fordelen ved isolering med granulat er, at man undgår kuldebroer, som ofte opstår ved isolering med almindelig isoleringsmateriale i måtter. Granulatisolering ligger sig helt ud i alle revner og sprækker og slutter derfor helt tæt.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 Kommentarer

 1. Hej.
  Vi skal have nyt ag og i den forbindelse også loft til kip. Vil I anbefale granulat til isolering af loft til kip? Eller hvilken isoleringstype vil I ellers anbefale?
  Håber I kan hjælpe.
  MVH Line

  • Hej Line,
   Tak for din henvendelse. Vi er desværre i en situation, hvor vi er inhabile i forhold til at foreslå et isoleringsmateriale fremfor et andet. Jeg beklager at vi ikke kan hjælpe med din henvendelse, men håber at I bliver glade for det nye tag.
   /Maria – Energihjem.dk

 2. Hej Energihjem.
  Jeg har et hus fra 1968 der har et hulrum i muren på 9 cm.
  der er fyldt med Leca ærter. Jeg planlægger at isolere med
  Granulat i stedet.
  Kan i oplyse hvor stor forskel der er på Transmissionskofficienten i disse 2 materialer.
  På forhånd tak.
  Med venlig hilsen.
  Poul Jensen

 3. Maria Løvendahl Johansen - Svar

  Jeg har meget støj fra min overbo. Vil det hjælpe, hvis man får isoleret med Granulat? Jeg har ca. 12 km2 loft i stuen, som jeg gerne vil have isoleret, hvor meget koster det?

Luk