Danske boligejere vil gerne gøre deres huse mere miljøvenlige. Mange af dem påpeger dog, at investeringen, der skal til, er den værste stopklods. Det viser ny undersøgelse fra hus- og havemagasinet Idényt.

Cirka 6000 husejere har deltaget i en spørgeundersøgelse fra Idényt, og 46 procent af dem efterlyser, at der kommer en statslig tilskudsordning, så de kan komme i gang med at klimarenovere.

Det er dyrt at spare penge ved energirenoveringer, men det kan vise sig at være en god investering. Det kan man blandt andet teste på Klima- og Energiministeriets hjemmeside. Mange boligejere vil dog gerne have hjælp til at komme lettere igennem den første investering, så de ønsker altså en form for klimapulje, som de formentlig er blevet inspireret til af forårets renoveringspulje.

I hovedstadsområdet er det mere end halvdelen af boligejerne, der ønsker en klimapulje som hjælp til at energiforbedre deres hus.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Luk