Med et topmoderne energitag kan du udnytte solens energikræfter og varme. Gratis.

Et energitag kan fås med indbyggede solceller eller et varmtvandssystem, som genererer solens varmeenergi direkte over i centralvarmeanlægget.

Billig og miljøvenlig
Varmekilden er ren, billig og miljørigtig. Du slipper for at have energisolfangere på taget, idet de er integreret i taget, så det næsten ikke ses, at du er miljø- og energibevidst. Men det er du i høj grad.

Andre sidegevinster er:

  • Mulighed for at producere el i taget via solenergi
  • Du producerer opvarmet vand i taget via energi fra solen
  • Solens energi udnyttes – også på skyede dage
  • CO2-udledningen mindskes, og miljøet skånes
  • Økonomisk gevinst, idet du sparer penge til olie eller fjernvarme
  • Installation af et energitag på ti kvadratmeter med et varmtvandssystem kan betyde en besparelse på mellem 70 og 80 procent af det årlige vandforbrug.

Et energitag er i virkeligheden en stor solfanger , der fylder hele det sydvendte tag.  Den er en del af huset, og den kan enten være vandbåren eller baseret på opvarmet luft, der kan være tilsluttet enten en ventilator eller en varmepumpe.  Man bygger typisk  sit energitag ovenpå sit eksisterende tag.  Er det til luft,  skal det være sort. Ved at montere klare plastplader ovenpå taget , kan man  opbygge en række kanaler, der går op-ned.

Få tre gratis tilbud

Klik på knappen herunder, hvis du vil have tre gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at få et energitag.
Få 3 tilbud på nyt tag »

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Luk