Nedtællingen er begyndt, og du kan godt glæde dig! Den 30. oktober 2020 kan vi i samarbejde med Danske Bank nemlig løfte sløret for en re-designet udgave af Energihjem.dk med nyt indhold og relevante features til vejen mod en mere energivenlig og klimaoptimeret bolig.

Hos Energihjem.dk har vi længe drømt om at videreudvikle portalen, da vi ved, at der er et stort uforløst potentiale for energiforbedringer i de danske husstande. I samarbejde med Danske Bank re-tænker vi derfor Energihjem.dk og skaber et univers, der samler energirenoveringer fra A-Å ét sted. På Energihjem.dk kan du som husejer eller kommende husejer nemt finde inspiration til energirenoveringerne, læse om tilskudsmulighederne, få tips og råd samt få en konkret indsigt i gevinsterne ved at energirenovere netop din bolig.
Om samarbejdet med Danske Bank
Re-lanceringen af Energihjem.dk sker i et samarbejde mellem Danske Bank og AB Gruppen A/S, der står bag portalerne Energihjem.dk, 3byggetilbud.dk, Andelsportal.dk og Ejerportal.dk. Med andre ord er det Danmarks største bank og Danmarks største formidler af bygge- og renoveringsopgaver, der sammen vil sætte det uforløst potentiale for energirenoveringer og klimatilpasning på agendaen med en re-lancering af Energihjem.dk.
Tilmeld dig nyhedsbrev og bliv adviceret som en af de første
Vil du vide mere om energipotentialet i netop din bolig? Ønsker du generel viden om, hvilke energirenoveringer, der kan betale sig for dig? Vil du dykke ned i den grønne dagsorden på boligmarkedet? Så er du velkommen til allerede nu at tilmelde dig Energihjem.dk’s gratis nyhedsbrev.
Energihjem.dks nyhedsbrev udkommer cirka 6 gange årligt og indeholder nyheder, guides og viden om energirenoveringer samt klimatilpasninger. Det første nyhedsbrev vil du modtage i forbindelse med re-lanceringen af Energihjem.dk den 30. oktober 2020.
Tilmelder du dig Energihjem.dk’s nyhedsbrev, kan vi forsikre dig om, at vi hverken spammer dig eller deler din e-mailadresse med andre.

InstagramBag om Energihjem.dk
Følg allerede med bag kulisserne og få indblik i processen bag Energihjem.dk på instagram @energihjem.dk.
Få Magasinet Energihjem gratis i din postkasse
Energihjem.dk står også bag et gratis magasin – Magasinet Energihjem – der udkommer to gange årligt (vinter/forår). Det første magasin udkommer i primo november 2020, er på 64 sider og naturligvis trykt på FSC-certificeret genbrugspapir.
Magasinet Energihjem sætter fokus på energirenoveringer og klimatilpasning hos de danske husejere. I magasinet kan du læse om fordelene ved energiforbedrende renoveringer, finansiering og tilbagebetalingstid samt finde inspiration til grønne renoveringsprojekter i din bolig. Vi besøger relevante cases og inddrager ekspertviden på området.
Tilmeld dig Magasinet Energihjem gratis
Jeg ønsker at modtage Magasinet Energihjem som:
Fysisk magasinDigitalt magasin

Du kan se vores privatlivs- og cookiepolitik her.

*Det er udelukkende AB Gruppen A/S der står bag Magasinet Energihjem

Har du nogle gode idéer til indhold du savner, når det kommer til energirenovering og klimatilpasning i boligen, så er du altid velkommen til at kontakte redaktionen på [email protected].
Er du presse?
Er du journalist og søger du uddybede information om samarbejdet eller en udtalelse eller, så er du meget velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Nynne Pihl Groth på 7733 4006 eller på [email protected].
Energihjem.dk

Luk