Pr. 1. januar 2018 forhåndsgodkender Energihjem.dk ikke længere til energitilskud. Har du søgt forhåndsgodkendelse i 2016 og 2017 har du dog stadig mulighed for at søge tilskud hos portalen. Læs mere her.

Energihjem.dk afvikler nu forhåndsgodkendelsen til energitilskud, da portalen ikke længere har de fornødne ressourcer til det administrative arbejde, der ligger bag alle godkendelserne. Det betyder, at der pr. den 1. januar 2018 ikke længere vil være mulighed for at ansøge om energitilskud gennem Energihjem.dk.

Hvad gør jeg, hvis jeg allerede har en forhåndsgodkendelse?

Alle som har oprettet en sag og fået en forhåndsgodkendelse i 2016 og 2017 har stadig mulighed for at søge tilskud gennem Energihjem.dk. Det er alle ansøgninger modtaget efter den 31. december 2017, som portalen ikke længere administrer.

Husk at indsende dokumentation i løbet af 2018, da energitilskuddet afvikles fuldstændigt med udgangen af år 2018.

Hvor kan jeg så søge om energitilskud henne?

Energihjem.dk har lavet en liste over de energiselskaber, der stadig giver tilskud til energirenoveringer. Søger du energitilskud henvises til at tage kontakt til et af disse selskaber.

Du kan se listen med energiselskaber, der yder tilskud her:


Se listen med energiselskaber

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Luk