Efterisolering er ikke kun for ældre huse. Og så nyere huse kan have gavn af efterisolering.
Når du efterisolerer, lægger du ekstra isolering i nogle konstruktioner i huset, der er isoleret i forvejen, eller du isolerer steder, der ikke tidligere var isoleret.

Når du efterisolerer, er det for at nedsætte varmeforbruget – her er der rigtig mange penge at spare. Det kan også være, at dit hus er dårligt isoleret eller utæt, så det kan være svært at varme op. Få 3 uforpligtende tilbud på efterisolering af huset.

Fordele ved efterisolering

 • Du sparer penge
 • Dit hus bliver mere værd
 • Dit hus bliver mere komfortabelt at opholde sig i
 • Du skåner miljøet

Begræns energiforbruget med efterisolering af din bolig

Hvis du vil passe på miljøet er efterisolering et godt sted at begynde. Godt halvdelen af den energi, vi bruger i Danmark, går til at varme vores boliger op. Efterisolering af boliger er altså noget, der virkelig kan begrænse energiforbruget og spare miljøet for CO2. Samtidig med at du er miljøbevidst, er der penge at hente i din privatøkonomi – når varmeforbruget reduceres, kan det mærkes på budgettet.

Når du skal efterisolere

Begynd med at lave en samlet plan over boligens efterisoleringsopgaver. Find ud af, hvor det kan betale sig at sætte ind med efterisolering. Med et samlet overblik over opgaverne kan du så overveje, om alle arbejder skal udføres på én gang, eller om planen skal løbe over længere tid. Efterisolering er forholdsvist nemt og billigt at udføre. Og besparelsen på varmeregningen er stor.

Hvor betaler efterisolering sig bedst

Tag først et kig på dit loft og tag – varmen stiger til vejrs, og der siver cirka 15 procent mere varme ud gennem et loft end gennem en væg. Men efterisolering kan altid betale sig – gennemgå hele huset:

 • Lofter
 • tagkonstruktioner
 • Skråvægge
 • Skunkrum
 • Ydervægge
 • Gulv over krybekælder
 • Tekniske installationer

tilbud på efterisolering af din bolig ved at klikke på knappen herunder, så formidler vi dit projekt videre til dygtige fagfolk, der sender dig tilbud på efterisolering af din bolig.

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

23 Kommentarer

 1. jeg bor i et gammelt byhus og har haft vandskade i en stue, hvor der bliver lagt nyt trægulv, og påtænker derfor at isolere og skifte gulv i vores køkken også, da disse rum hænger sammen. Det nuværende gulv ligger på bjælker direkte på jord, så her er fodkoldt. der er ca. 25 kvm. gulv, vil jeg kunne få energi tilskud til dette projekt ? og hvor meget ? mvh. Ulla

 2. Er der nogen mulighed for at efterisolere eller hulmursisolere et træhus..?

  Mvh Peter

 3. Kan man få tilskud når man skifter tag? eller kun hvis man isolere det?

 4. hej vi er ved at renovere et gammelt hus fra 1919 og har efter isoleret loftet med 300 mm og skunken med 200 mm og skal ha nye vinduer i hele huset kan man søge noget tilskud til det

 5. Hej, kan man få tilskud hvis man selv vælger og isolerer f.eks en loftflade?

 6. Ydes der energitilskud såfremt man opbanker kælder gulvet og udgraver for udlægning af 200 mm isolering og efterfølgende etablere gulvvarme som afløser for et par radiatorer der pt. opvarmer en dårlig isoleret kælder.

 7. Kan man få tilskud til isolering af kælder gulv, har god kendt kælder. Vil selv udføre arbejdet.

  Michael

 8. Hej Anders,

  Papiruld Danmark som er den eneste producent af Papiruld i Danmark, producere og sælger en variant af Papiruld som har en lambda 40 (fast værdi for materialets varmeledningsevne). U-værdien afhænger af selve tykkelsen af isoleringsmaterialet, jo større tykkelse, jo lavere U-værdi, jo bedre isoleringsevne.

  Vi har 20 års garanti for alle vores isoleringsopgaver med Papiruld.

  Bedste hilsen,

  Sana Saleem, Teknisk Konsulent

 9. Findes der exempler på papirisolerings isoleringsevne – og er der garanti for holdbarhed ?

  Med venlig hilsen
  Anders J. Holck

 10. kan der ydes tilskud til renovering af fuger på ydermure ??

 11. Hej.
  På siden findes en liste over forskellige metoder til efterisolering. Jeg planlægger at isolerer med bats uden på huset (som efterfølgende pudses). Er der nogen årsag til at denne form for isolering ikke er nævnt?
  Mvh. Ulrik.

 12. d. 13.7.2011

  Kan man stadig få energi tilskud til efterisolering af tag?

  mvh Kirsten

Luk